Verzendkosten NL & BE €7,25

Vanaf €79 gratis verzending

Achteraf betalen

Exclusieve producten

4

Afbeelding voor 5 Soorten Graffiti Markers

5 Soorten Graffiti Markers

Joopie

Joopie Schrijver
12 jan. 2023

Graffiti markers zijn een populaire tool die door graffiti artiesten worden gebruikt. Er zijn markers in verschillende soorten en maten, elk met hun eigen unieke eigenschappen en kenmerken. In dit artikel bespreken we vijf soorten graffiti markers: pump markers & cutters, steel tip markers, squeezers, solid paint markers, en stealth ink markers.

1. Pump markers

Pump markers, ofwel cutters, zijn een type graffiti marker waarbij de inkt door middel van een pomp uit de punt van de marker komt. Met deze pompactie kan je de inktstroom controleren. Pump markers staan ook bekend om hun duurzaamheid en het vermogen om op een grote verscheidenheid aan oppervlakken te schrijven, waaronder metaal, glas en plastic.

Flux Pump Marker

2. Steel tip markers

Deze markers hebben een stalen punt waarmee je op een groot aantal verschillende oppervlakken kan schrijven, waaronder metaal, glas en plastic. In tegenstelling tot pompmarkers hebben staalpuntmarkers geen pompwerking en zijn ze afhankelijk van de druk die je op de marker zet om de inkt af te geven.

3. Squeezers

Squeezer markers zijn, je raad het misschien al, een type stift waarbij de inkt uit de punt van de marker komt door te knijpen in de marker. Met de squeezer markers kun je consistente lijnen produceren en mooie drips maken. 

4. Handmixed Solid markers

Solid Paint Markers zijn een type graffiti marker die een vaste verf gebruiken in plaats van vloeibare inkt, zoals de Handmixed Solid Markers. Deze markers hebben vaak een kleurrijke samenstelling en zijn met de hand gemaakt. Je ziet ze veel in het stadsbeeld en ze zijn te herkennen aan de kleurrijke lijnen, soms lijkt het wel op een regenboog.

5. Stealth Markers

Wil je incognito je naam achterlaten? Check dan de Stealth inkt markers, deze markers gebruiken een speciaal type inkt dat onzichtbaar is bij het aanbrengen. De lijnen worden pas zichtbaar na blootstelling aan UV licht.

Kortom, graffiti markers komen in verschillende soorten en maten, en zijn daarom ook een veelzijdige tool die graffiti artiesten gebruiken om initialen achter te laten. Check hier al onze graffiti markers.

Onze favorieten

Exclusieve deals & unieke graffiti content direct in je inbox - helemaal gratis

Geen spam - 1 mail per maand. Je kunt je altijd weer afmelden.