Verzendkosten NL & BE €7,25

Vanaf €79 gratis verzending

Achteraf betalen

Exclusieve producten


Afbeelding voor De geschiedenis van Hand Mixed Markers

De geschiedenis van Hand Mixed Markers

Joopie

Joopie Schrijver
14 mrt. 2024

Het begin van Handmixed Markers

In het schilderachtige stadje in Zuid-Chili begon het allemaal, waar een tiener vol passie voor graffiti zijn eigen bedrijfje oprichtte genaamd PINTABIEN - een naam die zowel het schilderen als geluk symboliseerde. Het was het jaar 2007, en zijn markers en caps voorzagen de opkomende straatkunstbeweging in de geïsoleerde Zuid-Amerikaanse regio.

Na jaren van toewijding en groei migreerde hij in 2015, nu als afgestudeerde in Industrieel Ontwerp, samen met zijn bedrijfsidee naar het bruisende Barcelona, het epicentrum van kunst en creativiteit in Europa. Hier begon een nieuw hoofdstuk voor zijn onderneming.

Handmixed Solid Markers Production

In 2017, in de levendige wijk Poblenou, ontstond Hand Mixed Labs in een pand dat op het punt stond te worden gesloopt. Hier werd de Hand Mixed Pro-lijn geboren, de allereerste multikleurige solid marker op de markt, waardoor een revolutie ontstond in de graffiti- en straatkunstscene, niet alleen in Europa, maar wereldwijd.

De jaren gingen voorbij en het bedrijf groeide. In 2020 introduceerden ze de Lite-lijn, een multikleurige watergedragen solide verfstift, perfect voor kinderen en verhuisden hun productiefaciliteit naar het hart van Barcelona, waar ze een adembenemend industrieel pand betrokken in de Raval-wijk.

Het jaar daarop, in 2021, brachten ze de Rough Wall-lijn uit, een multikleurige solide verfstift ontworpen voor zware toepassingen op ruwe oppervlakken zoals beton, steen en verroest metaal.

Solid Markers Hand Mixed Kopen

Door de jaren heen zijn de producten van Handmixed markers geëvolueerd, maar hun toewijding aan kwaliteit en innovatie is altijd constant gebleven. Van de beste solid paint sticks ter wereld, handgemaakt in Japan, tot aan het handmixen van de formules in Barcelona voor specifieke toepassingen, elk product vertelt een verhaal van vakmanschap, passie en creativiteit.

 

De Hand Mixed productlijn

Hand Mixed Pro Marker

De Solid Pro Marker staat bekend als de beste solide verfstift ter wereld, vervaardigd in Japan met een ongeëvenaarde precisie. Met zijn romige textuur glijdt deze marker soepel over elk oppervlak, waardoor levendige en veelkleurige streken ontstaan die blijven staan, ongeacht de omstandigheden. Of het nu regent of de zon schijnt, deze marker is bestand tegen alle weersinvloeden en extreme klimatologische omstandigheden. Geen gedoe meer met oplosmiddelen of kwasten; de Solid Marker is handig in gebruik en laat geen rommelige verfdruppels achter, zelfs niet bij het schilderen omhoog. Bovendien is de verf blijvend, maar indien nodig gemakkelijk te verwijderen met normale spiritus of verdunner. Met een indrukwekkend werktemperatuurbereik van -10°C tot 200°C, is deze marker de perfecte keuze voor elke kunstenaar of professional.

Handmixed Pro

RW Marker (Rough Wall Marker)

De Hand Mixed Rough Wall Marker is een weerbestendige solide verf, ontworpen voor markering op ruwe oppervlakken in alle weersomstandigheden. Met zijn dekkende afwerking en vermogen om te hechten aan de ruwste oppervlakken, is deze marker een betrouwbare partner voor elke uitdagende klus. Handgemengd in Barcelona op basis van solide verfstiften gemaakt in de Verenigde Staten door LA-CO Industries, belichaamt de RW Marker een combinatie van Amerikaanse robuustheid en Catalaanse creativiteit. Of het nu gaat om basismarkeringen, bloemmotieven of metallic details, deze marker biedt een scala aan afwerkingsopties en droogt snel, waardoor markeringen 's nachts vast blijven zitten. Bovendien is de RW Marker loodvrij en biedt hij een vervaag- en waterbestendige oplossing voor alle buitenprojecten.

Handmixed Rough Wall

Lite Marker

De Hand Mixed Lite Marker is een watergedragen verfstift, ideaal voor markering op lichte oppervlakken en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Met zijn dekkende afwerking en duurzaamheid op ruwe oppervlakken, biedt deze marker een gemakkelijke en leuke manier om creatief te zijn zonder zorgen over permanente vlekken op handen en kleding. Handgemengd in Barcelona op basis van solide verfstiften uit China, vertegenwoordigt de Lite Marker een delicate balans tussen speelsheid en kwaliteit. Hoewel hij niet geschikt is voor glas of transparante oppervlakken, kan de verf gemakkelijk worden verwijderd door te schrobben met water, waardoor het een ideale keuze is voor kinderen die hun artistieke vaardigheden willen verkennen in een veilige en stimulerende omgeving.

Handmixed Lite Marker

Onze favorieten

Exclusieve deals & unieke graffiti content direct in je inbox - helemaal gratis

Geen spam - 1 mail per maand. Je kunt je altijd weer afmelden.