Verzendkosten NL & BE €7,25

Vanaf €79 gratis verzending

Achteraf betalen

Exclusieve producten


Afbeelding voor Nieuw: Kobra High & Low Pressure Spuitbussen

Nieuw: Kobra High & Low Pressure Spuitbussen

Joopie

Joopie Schrijver
13 jun. 2024

Vandaag zetten we de spotlight op twee fantastische graffiti producten die iedereen in zijn schuur, zolder of kelder (of waar je je verfstash ook hebt) zou moeten hebben: Kobra HP en Kobra LP. Of je nu grote plannen hebt of tot in de kleinste details wilt werken, Kobra Paint heeft het allemaal. En met de lancering van hun nieuwe formule is het nu nog beter!

 

Kobra HP: Hoge druk voor groot werk

Ben je klaar om de straten te veroveren of wil je snel grote vlakken vullen op de hof? Dan is Kobra HP (High Pressure) precies wat je nodig hebt. Deze High Pressure graffiti verf is ontworpen om snel en effectief grote oppervlakken te bedekken. Dankzij de hoge druk kun je moeiteloos grote vlakken dekken en toch de intensiteit en helderheid van de kleuren behouden. 

Maar dat is niet alles. Kobra HP is ook UV-bestendig, wat betekent dat je pieces, throwies en tags hun kleur blijven houden, zelfs onder de felste zon. En het mooiste is dat deze verf op diverse oppervlakken werkt, zoals metaal, glas, steen en karton, plastic, beton, etc... 

Met de vernieuwde formule van Kobra HP, gevuld met 100% acryl verf, krijg je nog betere prestaties. Beschikbaar in maar liefst 99 kleuren, kun je altijd de perfecte kleur vinden voor je volgende actie. Door de unieke formule dekt de verf spuitbus nog beter, ideaal voor snelle acties waarbij tijd belangrijk is.

 

Kobra LP: Lage druk voor hoge precisie

Als je op zoek bent naar precisie en controle, dan is Kobra LP (Low Pressure) jouw nieuwe beste vriend. Deze verf biedt meer controle en precisie, ideaal voor fijnere details en nauwkeurig werk zoals realistische gezichten, dieren en andere characters. Ondanks de lage druk krijg je rijke, dekkende kleuren die langer meegaan met een matte look.

Kobra LP is perfect voor artiesten met oog voor detail.Door de lage druk kun je fijne lijnen en gedetailleerd werk maken zonder concessies te doen op dekkracht of intensiteit van de kleuren. Bovendien zorgt het Soft Valve System voor een soepele en constante verfuitstoot, wat bijdraagt aan de precisie en gebruiksgemak van de graffiti spuitbus. Deze verf is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en droogt snel.

Net als de HP-lijn, heeft Kobra LP ook een vernieuwde formule met 100% acryl verf. Deze verf spuitbus is geschikt voor verschillende soorten caps, zoals Skinny, Fat en Super Fat caps, waardoor je altijd de juiste lijn kunt trekken. Beschikbaar in 94 kleuren, biedt Kobra LP een breed kleurenpalet om uit te kiezen. 

 

Welke spuitbus moet je kiezen?

De keuze tussen Kobra HP en Kobra LP hangt af van wat jij wil maken. Als je groot werk wil maken binnen korte tijd, dan is Kobra HP perfect. Aan de andere kant, als je gedetailleerd en nauwkeurig werk maakt, dan is Kobra LP de juiste keuze. 

 

Onze favorieten

Exclusieve deals & unieke graffiti content direct in je inbox - helemaal gratis

Geen spam - 1 mail per maand. Je kunt je altijd weer afmelden.