Verzendkosten NL & BE €7,25

Vanaf €79 gratis verzending

Achteraf betalen

Exclusieve producten


Over ons

Cantastic.nl is dé online graffitishop van de Benelux, met het grootste aanbod spuitbussen en caps, markers en inkt, tekenspullen en stickers, uitrusting, boeken en magazines en unieke prints. Of je nu een graffiti schrijver of street artist bent, beginnend of met jaren ervaring, bij ons vind je alles wat je nodig hebt!

Naast het aanbieden van de beste graffiti materialen, willen we je ook graag op de hoogte houden van wat er zich afspeelt in de graffiti scene. We delen graffiti content via instagram, facebook en onze maandelijkse nieuwsbrief. Ook geven we handige tips en tricks via de blog.

Geschiedenis van graffitishop Cantastic.nl 

Cantastic.nl is in 2016 ontstaan als online platform voor de verkoop van ons huismerk Loop Colors. Loop Colors was destijds nieuw op de markt en nergens online beschikbaar. In de loop der jaren hebben we het assortiment uitgebreid en zijn we uitgegroeid tot een van de grootste graffiti shops van Nederland en België.

Doordat we nog steeds nauw betrokken zijn bij de graffiti gemeenschap, zijn we altijd op de hoogte van de beste producten en de laatste ontwikkelingen. In 2020 zijn we een intensieve samenwerking aangegaan met Mindfull Tattoos in Arnhem. In hun winkel is het volledige assortiment van Loop Colors en een uitgebreide collectie markers verkrijgbaar.

Bij Cantastic werken we met een team van meerdere ervaren graffiti artiesten, die samen meer dan 30 jaar ervaring hebben. Onze teamleden delen dezelfde passie voor graffiti en street art als onze klanten. We begrijpen de uitdagingen die artiesten hebben, en kunnen je voorzien van deskundig advies en begeleiding bij je aankopen. Stuur ons een bericht via Whatsapp of Instagram als je vragen hebt over onze producten of service, wij helpen je graag!

Assortiment en Merken

Wij verzorgen de distributie voor Loop Colors in de Benelux, en met 213 verschillende kleuren is het een groot merk in ons assortiment.

Ons assortiment bevat onder andere de volgende merken:

Doordat we nauw verbonden zijn met de graffiti scene, blijven we voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten. Hierdoor voegen we regelmatig nieuwe items toe aan onze online graffitishop.

We hechten ook veel waarde aan samenwerkingen met graffiti artiesten en street artists. Samen creëren we limited edition shirts, prints en mini zines die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn.

 

Bestellen en verzenden

Bij Cantastic begrijpen we dat een snelle en betrouwbare service essentieel is voor een optimale winkelervaring. We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en bij je thuis af te leveren. Op deze pagina vind je meer informatie over onze levertijden en hoe je jouw bestelling kunt wijzigen.

Exclusieve deals & unieke graffiti content direct in je inbox - helemaal gratis

Geen spam - 1 mail per maand. Je kunt je altijd weer afmelden.