Verzendkosten NL & BE €7,25

Vanaf €79 gratis verzending

Achteraf betalen

Exclusieve producten

4

Over ons

Cantastic.nl is dé graffiti online webshop van de Benelux, met het grootste aanbod spuitbussen en caps, markers en inkt, tekenspullen en stickers, uitrusting, boeken en magazines en unieke prints. Een compleet assortiment voor elke graffiti schrijver of street artist.

Daarnaast laten we graag zien wat er in de graffiti scene gebeurt. We delen graffiti content via instagram, facebook en onze maandelijkse nieuwsbrief. Ook geven we handige tips en tricks via de blog.

Geschiedenis van Cantastic.nl

Cantastic.nl is in 2016 ontstaan als online platform voor de verkoop van ons huismerk Loop Colors. Loop Colors was destijds nieuw op de markt en nergens online beschikbaar. In de loop der jaren hebben we het assortiment uitgebreid. Omdat we midden in de graffiti gemeenschap staan zijn we goed op de hoogte van goede producten en de laatste ontwikkelingen. 

We zijn in 2020 intensief gaan samenwerken met Mindfulltattoos in Arnhem. In de winkel is het volledige assortiment van Loop Colors en een grote collectie markers verkrijgbaar. 

Assortiment en Merken

Wij verzorgen de distributie voor Loop Colors in de Benelux en met 213 verschillende kleuren is het een groot merk in ons assortiment. Ons assortiment bevat onder andere de volgende merken: Loop Colors, Montana Black, Kobra paint , Dope cans, Grog, HMX markers, FLUX, Mr. Serious, Stealth Ink.

Doordat we midden in de scene staan zijn we snel op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten. We voegen daardoor regelmatig nieuwe producten toe aan de webshop. 

Ook werken we graag samen met graffiti artiesten om limited edition shirts en prints te maken.

Exclusieve deals & unieke graffiti content direct in je inbox - helemaal gratis

Geen spam - 1 mail per maand. Je kunt je altijd weer afmelden.