Verzendkosten NL & BE €7,25

Vanaf €79 gratis verzending

Achteraf betalen

Exclusieve producten


Blogs

Afbeelding voor Nieuw: Kobra High & Low Pressure Spuitbussen
Nieuw: Kobra High & Low Pressure Spuitbussen

13 jun. 2024 door Joopie

Vandaag zetten we de spotlight op twee fantastische graffiti producten die iedereen in zijn schuur, zolder of kelder (of waar je je verfstash ook hebt) zou moeten hebben: Kobra HP en Kobra LP. Lees alles over de nieuwe formule in deze blog.
Lees meer   ›

Afbeelding voor De essentie van fotografie in het graffiti-universum
De essentie van fotografie in het graffiti-universum

18 apr. 2024 door Joopie

Fotografie is essentieel in de wereld van graffiti. Het vangt de vluchtige kunstvorm en documenteert haar evolutie. Foto's dienen educatieve doeleinden en bieden anonimiteit aan artiesten, maar brengen ook ethische vraagstukken met zich mee. Zo draagt fotografie bij aan het behoud en begrip van graffiti...
Lees meer   ›

Afbeelding voor Muurschildering door COBA-Begeleiding bij het Nederlands Wijnmuseum
Muurschildering door COBA-Begeleiding bij het Nederlands Wijnmuseum

7 mrt. 2024 door Joopie

Afgelopen zomer hebben @jonahvischer en de kinderen en jongeren die zorg ontvangen vanuit COBA-Begeleiding een indrukwekkende muurschildering gerealiseerd op de zijgevel van het Nederlands Wijnmuseum. Deze kleurrijke mural belichaamt verschillende thema's die centraal staan bij COBA-Begeleiding, zoals werkplaatsactiviteiten, keukenactiviteiten en sport- en spelactiviteiten.
Lees meer   ›

Afbeelding voor Recycling van Graffiti (Verf) Spuitbussen
Recycling van Graffiti (Verf) Spuitbussen

1 feb. 2024 door Joopie

Als verkoper van (graffiti) spuitbussen beschouwen wij het als onze taak om je te informeren over het recyclen van deze producten. In dit artikel leggen we uit hoe je deze producten op een milieuvriendelijke manier kunt verwerken.
Lees meer   ›

Afbeelding voor High-Pressure vs. Low-Pressure Spraycans
High-Pressure vs. Low-Pressure Spraycans

25 jan. 2024 door Joopie

Als artiest sta je voor talloze keuzes, en een daarvan is het type spuitbus dat je gebruikt. De keuze tussen high-pressure (hoge druk) en low-pressure (lage druk) spuitbussen kan een aanzienlijke invloed hebben op het eindresultaat van je kunstwerken. Laten we eens dieper ingaan op de verschillen en ontdekken welke het beste past bij jouw artistieke visie.
Lees meer   ›

Afbeelding voor Interview met de makers van de Kans App
Interview met de makers van de Kans App

2 nov. 2023 door Joopie

De Kans App stelt je in staat om je schetsen om te zetten in de juiste spuitbussen voor je favoriete spraypaint-merken. Om meer te weten te komen over de app, de makers ervan en hoe deze is ontwikkeld, hebben we een kort interview met hen gedaan. Lees het hier!
Lees meer   ›

Afbeelding voor Welke spuitbus caps zijn er allemaal?
Welke spuitbus caps zijn er allemaal?

19 okt. 2023 door Joopie

Er zijn veel, heel veel, verschillende caps op de markt die allen een verschillend doel of effect hebben. Zie jij door het bos de bomen niet meer? In dit artikel leggen we zo goed mogelijk de werking van verschillende spuitmondjes uit. 
Lees meer   ›

Afbeelding voor Cantastic gaat verhuizen
Cantastic gaat verhuizen

11 aug. 2023 door Joopie

Wat een rit is het geweest sinds het ontstaan van Cantastic.nl in 2016! We begonnen als een kleine speler op de markt, met ons exclusieve huismerk Loop Colors. In die tijd was Loop Colors, net als wij, een nieuwkomer in de markt met grote ambities. En nu, na 9 jaar, hebben we groot nieuws om met jullie te delen...
Lees meer   ›

Afbeelding voor Kobra Staffelkorting - Hoe werkt het?
Kobra Staffelkorting - Hoe werkt het?

20 jul. 2023 door Joopie

Staffelkorting is een kortingsmethode waarbij de prijs van een product of dienst verlaagd wordt naarmate de hoeveelheid toeneemt. Je krijgt een hogere korting per eenheid wanneer je grotere hoeveelheden koopt. We leggen uit hoe de Kobra kortingsactie werkt.
Lees meer   ›

Afbeelding voor Hoe begin je met Graffiti? 11 tips om je op weg te helpen!
Hoe begin je met Graffiti? 11 tips om je op weg te helpen!

25 mei 2023 door Joopie

Graffiti is een populaire vorm van kunst waarmee je muren en oppervlakken kunt versieren met levendige kleuren en opvallende ontwerpen. Of je nu een beginner of een ervaren graffiti-kunstenaar bent, dit artikel biedt een stapsgewijze gids voor het beginnen met graffiti.
Lees meer   ›

Afbeelding voor Nieuwe Loop Colors UV resistente formule
Nieuwe Loop Colors UV resistente formule

4 mei 2023 door Joopie

De fabrikant van Loop heeft in december vorig jaar eindelijk het "zwakke" rode pigment vervangen door een zeer UV-bestendig, sterk en duur pigment. Hierdoor zou het probleem van verkleuring van de kleuren bij het gebruik van deze pigmenten eindelijk verleden tijd moeten zijn. 
Lees meer   ›

Afbeelding voor Review: Nero D'Inferno
Review: Nero D'Inferno

20 apr. 2023 door Joopie

Wekman testte de klassieke Nero D'Inferno inkt die de inspiratie vormde voor GROG. Check de video!
Lees meer   ›

Afbeelding voor Graffiti shops in Nederland en Belgie
Graffiti shops in Nederland en Belgie

6 apr. 2023 door Joopie

​​In dit artikel vind je een overzicht van de beste graffiti shops in Nederland en België! We bespreken onder andere graffiti winkels in Rotterdam, Amsterdam, Breda, Antwerpen, Gent en Brussel! Bij de onderstaande winkels verkopen ze het populaire Italiaanse graffiti spuitbussen merk Loop Colors. 
Lees meer   ›

Afbeelding voor De historie van Montana Cans
De historie van Montana Cans

2 mrt. 2023 door Joopie

Waar komt Montana Cans vandaan? Het bedrijf begon als een klein familiebedrijf in Duitsland en richtte zich op het produceren van spuitbussen van hoge kwaliteit voor graffiti-artiesten en street artists. Lees hier meer over Montana Cans!
Lees meer   ›

Afbeelding voor Alle Legale Graffiti Plekken in Nederland
Alle Legale Graffiti Plekken in Nederland

19 jan. 2023 door Joopie

Je mag niet overal graffiti maken. Gelukkig zijn er in Nederland talloze plekken waar het wel toegestaan is om graffiti te spuiten. In de graffiti wereld heten dit Hall of Fames. In dit artikel behandelen wij de legale graffiti plekken in Nederland.
Lees meer   ›

Afbeelding voor 5 Soorten Graffiti Markers
5 Soorten Graffiti Markers

12 jan. 2023 door Joopie

Graffiti markers zijn een populaire tool die door graffiti artiesten worden gebruikt. Er zijn markers in verschillende soorten en maten, elk met hun eigen unieke eigenschappen en kenmerken. In dit artikel bespreken we vijf soorten graffiti markers...
Lees meer   ›

Afbeelding voor Sponsoring Graffiti bij AZC Ter Apel
Sponsoring Graffiti bij AZC Ter Apel

29 dec. 2022 door Joopie

Een paar weken geleden nam het illustratieduo VAAF een nieuw project aan met als doel een kleurrijke en visueel aantrekkelijke ruimte te creëren voor de bewoners van het AZC in Ter Apel, in samenwerking met the Klabu...
Lees meer   ›

Afbeelding voor Video: A PSK card from Belgium
Video: A PSK card from Belgium

14 okt. 2022 door Joopie

Het PSYKOPATHS Football Team (PSK) is op een missie om zoveel mogelijk kleur op staal te zetten. Ze scoorden vele malen en legden hun actie vast op film...
Lees meer   ›

Afbeelding voor Wat Kleins in de Grote Kleine Treinen Competitie
Wat Kleins in de Grote Kleine Treinen Competitie

9 okt. 2022 door Joopie

Het nieuwe seizoen van de Grote Kleine Treinencompetitie is gisteravond gestart op MAX. 6 creatieve teams met een passie voor modelspoorbouw strijden om de gouden loc. In team blauw zit een oude bekende van ons, niemand minder dan Ruud, beter bekend als Wat Kleins!..
Lees meer   ›

Afbeelding voor Video: Quatch | The Cherry (MS62)
Video: Quatch | The Cherry (MS62)

22 jun. 2022 door Joopie

For the release of the MS62 Cherry print, Belgian master Quatch recorded a video that shows him painting the last MS62 model. Check it out!
Lees meer   ›

Afbeelding voor Black Friday Graffiti Deals 2022
Black Friday Graffiti Deals 2022

17 nov. 2022 door Joopie

Woensdag 23 november trappen wij Black Friday af! Bij Cantastic hebben we de dikste deals van het jaar voorbereid. Zo krijg je korting op Kobra Paint, Montana Cans, Loop Colors & Dope Cans. Check alles hier!
Lees meer   ›

Afbeelding voor Fresh logo, nieuwe website, hetzelfde team
Fresh logo, nieuwe website, hetzelfde team

23 aug. 2022 door Joopie

This is it, this is it, this is it! Cantastic.nl heeft een nieuwe, verbeterde webshop, en jij kijkt er nu naar! Een plek voor al je graffiti benodigdheden. Met een breed scala aan (nieuwe) verf & marker merken zoals Dope Cans en Kobra Paint.
Lees meer   ›

Afbeelding voor Video: Cantastic Opening Party
Video: Cantastic Opening Party

21 dec. 2023 door Joopie

Last month we opened our brand new warehouse with a small party, A.K.A. THE GRAND JOOPENING. It was a day full of fun, food, beers and good people. Check out the aftermovie here!
Lees meer   ›

Afbeelding voor Cadeautips voor Graffiti Artiesten
Cadeautips voor Graffiti Artiesten

7 dec. 2023 door Joopie

Graffiti is een levendige en expressieve vorm van straatkunst die over de hele wereld populair is. Of je nu een beginnende graffiti artiest kent of iemand die al jaren de straten kleur geeft, het vinden van het perfecte cadeau kan een uitdaging zijn. Check snel onze cadeautips voor elke graffiti tagger, bomber of artiest. 
Lees meer   ›

Afbeelding voor Welke verf is geschikt voor graffiti?
Welke verf is geschikt voor graffiti?

9 feb. 2024 door Joopie

In dit artikel zullen we bespreken welke (spuit)verf het meest geschikt is voor graffiti en waar je op moet letten bij het maken van je keuze.
Lees meer   ›

Afbeelding voor Jam Report: Drink Away the Paint 2022
Jam Report: Drink Away the Paint 2022

22 jun. 2022 door Joopie

Op zaterdag 18 juni vond de tweede editie van Drink Away the Paint plaats. Check hier de aftermovie en alle foto's!
Lees meer   ›

Afbeelding voor De geschiedenis van Hand Mixed Markers
De geschiedenis van Hand Mixed Markers

14 mrt. 2024 door Joopie

In 2007 begon het Handmixed avontuur in Zuid-Chili, waar PINTABIEN werd opgericht door een gepassioneerde tiener. Na de verhuizing naar Barcelona in 2015, lanceerden ze Hand Mixed Labs en introduceerden ze de Handmixed Pro-lijn, de eerste multikleurige solide marker ter wereld, die de graffiti en street-art scene transformeerde...
Lees meer   ›

Onze favorieten

Exclusieve deals & unieke graffiti content direct in je inbox - helemaal gratis

Geen spam - 1 mail per maand. Je kunt je altijd weer afmelden.