Verzendkosten NL & BE €7,25

Vanaf €79 gratis verzending

Achteraf betalen

Exclusieve producten


Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Cantastic geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@cantastic.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Moet ik iets betalen voor het terugsturen van mijn product?

Dit hangt van de klacht af. Als het product niet gebrekkig of kapot is en je het alleen wilt ruilen omdat je iets anders had verwacht, zijn de retourkosten voor jezelf. De overige kosten van het product en de eerst gemaakte verzendkosten storten we na ontvangst van de geretourneerde producten direct terug. Je product kun je verpakken in de originele verpakking. Verzend je product in een stevige doos die je goed afsluit.

 

Hoe kan ik het terugsturen?

Via je mail ontvang je van ons een verzendlabel. Gebruik het verzendlabel ontvangen in je mail, print deze uit en plak het op de doos. Heb je geen printer? Breng de doos naar een PostNL pakketpunt en betaal indien nodig voor de verzending. Alle retourzendingen mogen naar Vogelplantsoen 155, 6951HX, Dieren, Nederland. Je kunt ook je producten terug brengen naar ons magazijn.

Exclusieve deals & unieke graffiti content direct in je inbox - helemaal gratis

Geen spam - 1 mail per maand. Je kunt je altijd weer afmelden.