Verzendkosten NL & BE €7,25

Vanaf €79 gratis verzending

Achteraf betalen

Exclusieve producten


Afbeelding voor Muurschildering door COBA-Begeleiding bij het Nederlands Wijnmuseum

Muurschildering door COBA-Begeleiding bij het Nederlands Wijnmuseum

Joopie

Joopie Schrijver
7 mrt. 2024

Afgelopen zomer hebben @jonahvischer en de kinderen en jongeren die zorg ontvangen vanuit COBA-Begeleiding een indrukwekkende muurschildering gerealiseerd op de zijgevel van het Nederlands Wijnmuseum. Deze kleurrijke mural belichaamt verschillende thema's die centraal staan bij COBA-Begeleiding, zoals werkplaatsactiviteiten, keukenactiviteiten en sport- en spelactiviteiten.

COBA-Begeleiding biedt ondersteuning aan kinderen (basisschoolleeftijd) en jongeren (middelbare schoolleeftijd) met diverse uitdagingen, waaronder ASS, AD(H)D, hechtingsproblematiek en gedragsproblematiek. Elk kind of jongere heeft specifieke leerdoelen, die op een laagdrempelige, speelse manier worden aangepakt met passende begeleiding, activiteiten en projecten, zoals deze muurschildering.

Image010

De muurschildering nam ongeveer 7 dagen in beslag en werd gerealiseerd door zo'n dertig deelnemers, tien collega's en een aantal vrijwilligers. Met een breedte van ongeveer vijftig meter en een hoogte van vier meter vormt de muurschildering een imposante toevoeging aan de omgeving van het museum.

De muurschildering is tot stand gekomen met onder andere Loop Colors spuitbussen, die bekend staan om hun kwaliteit en veelzijdigheid. Deze spuitbussen zijn geschikt voor elk niveau van kunstenaars, waardoor ze ideaal zijn voor workshops zoals deze. Met Loop Colors konden de deelnemers hun creativiteit de vrije loop laten en bijdragen aan het prachtige eindresultaat van de muurschildering.

Image1

Deze samenwerking tussen COBA-Begeleiding en het Nederlands Wijnmuseum toont niet alleen de creatieve vaardigheden van de deelnemers, maar benadrukt ook het belang van inclusie en samenwerking in de gemeenschap. De muurschildering fungeert als een blijvend symbool van empowerment en expressie voor degenen die eraan hebben bijgedragen.

Onze favorieten

Exclusieve deals & unieke graffiti content direct in je inbox - helemaal gratis

Geen spam - 1 mail per maand. Je kunt je altijd weer afmelden.