Verzendkosten NL & BE €7,25

Vanaf €79 gratis verzending

Achteraf betalen

Exclusieve producten


Afbeelding voor Cantastic gaat verhuizen

Cantastic gaat verhuizen

Joopie

Joopie Schrijver
11 aug. 2023

Wat een rit is het geweest sinds het ontstaan van Cantastic.nl in 2016! We begonnen als een kleine speler op de markt, met ons exclusieve huismerk Loop Colors. In die tijd was Loop Colors, net als ons, een nieuwkomer in de markt met grote ambities.  

En nu, na 9 jaar, hebben we groot nieuws om met jullie te delen - we gaan verhuizen! Maar wees niet bang, we nemen al onze spuitbussen, markers, betonscharen en telescoopladders met ons mee naar een gloednieuwe locatie.

Terwijl we deze spannende verhuizing tegemoet gaan, willen we je bedanken voor de geweldige reis die we samen hebben gemaakt. Van Loop Colors tot een van de grootste graffiti shops in de BeNeLux, jullie hebben dit mogelijk gemaakt #TeamJoopie

En laten we niet vergeten, onze passie voor graffiti zit diep verankerd in ons DNA. Ons team van doorgewinterde graffiti artiesten met meer dan 30 jaar ervaring staat klaar om je te helpen bij al je aankopen. We begrijpen de creatieve drang en uitdagingen van artiesten als geen ander. Stuur ons gewoon een berichtje via Whatsapp of Instagram als je vragen hebt over de verhuizing, producten of service - wij zijn er om je te helpen!

Laten we samen deze nieuwe fase ingaan en onze passie voor graffiti voortzetten op onze nieuwe locatie. Bedankt voor je ongelooflijke steun en laten we samen nog meer kleur aan de wereld toevoegen!

Onze favorieten

Exclusieve deals & unieke graffiti content direct in je inbox - helemaal gratis

Geen spam - 1 mail per maand. Je kunt je altijd weer afmelden.