Verzendkosten NL & BE €7,25

Vanaf €79 gratis verzending

Achteraf betalen

Exclusieve producten


Afbeelding voor Cadeautips voor Graffiti Artiesten

Cadeautips voor Graffiti Artiesten

Joopie

Joopie Schrijver
7 dec. 2023

Graffiti is een levendige en expressieve vorm van straatkunst die over de hele wereld populair is. Of je nu een beginnende graffiti artiest kent of iemand die al jaren de straten kleur geeft, het vinden van het perfecte cadeau kan een uitdaging zijn. Gelukkig hebben wij een uitgebreide selectie aan cadeautips die geschikt zijn voor elke graffiti tagger, bomber of artiest. 


Spuitbussen

Voor een graffiti artiest zijn spuitbussen het belangrijkste gereedschap. Zoek naar hoogwaardige spuitbussen die een breed scala aan levendige kleuren bieden en geschikt zijn voor verschillende oppervlakken, zoals Loop Colors. 

 

Caps voor Spuitbussen

Verschillende caps bieden verschillende spuitbreedtes en effecten. Een testset met spuitbus caps is een geweldig cadeau voor een artiest die graag experimenteert met verschillende stijlen en texturen.

 

Beschermende Kleding

Graffiti maken kan rommelig zijn, dus beschermende kleding zoals handschoenen en maskers zijn essentieel. Zorg voor comfortabele en duurzame kleding die je beschermt tegen verf en dampen, en in deze tijd van het jaar; de kou!

Het is winter, dus pak jezelf goed in! Met de Mr. Serious Wintergloves ben je beschermd tegen koude handen tijdens het painten.

 

Schetsboeken en Markers

Elke piece begint met een schets, zoals je kunt lezen in onze blog ‘tips voor beginnen met graffiti’. Hoogwaardige schetsboeken en markers zijn perfect voor het plannen van pieces en het oefenen van tags, throwups en characters.

 

Workshops of Cursussen

Een cadeaubon voor een graffiti workshop of cursus kan een fantastisch cadeau zijn voor iemand die zijn vaardigheden wil aanscherpen of nieuwe technieken wil leren.

 

Boeken en Zines

Boeken en zines over street art en graffiti kunnen dienen als inspiratie. Kies uit boeken die de geschiedenis van graffiti, technieken, of werk van beroemde graffiti artiesten belichten.


Bij Cantastic delen we de passie en creativiteit met alle graffiti artiesten. Met deze cadeautips hopen we je te inspireren om het perfecte cadeau te vinden dat jouw geliefde artiest zal waarderen en inspireren. Ontdek onze graffiti cadeautips vandaag nog en geef het geschenk van creativiteit! 

 

 

Onze favorieten

Exclusieve deals & unieke graffiti content direct in je inbox - helemaal gratis

Geen spam - 1 mail per maand. Je kunt je altijd weer afmelden.