Verzendkosten NL & BE €7,25

Vanaf €79 gratis verzending

Achteraf betalen

Exclusieve producten


Afbeelding voor Graffiti shops in Nederland en Belgie

Graffiti shops in Nederland en Belgie

Joopie

Joopie Schrijver
6 apr. 2023

In dit artikel vind je een overzicht van de beste graffiti shops in Nederland en België! We bespreken onder andere graffiti winkels in Rotterdam, Amsterdam, Breda, Antwerpen, Gent en Brussel en onze eigen online graffiti winkel! Bij deze winkels verkopen ze het populaire Italiaanse graffiti spuitbussen merk Loop Colors. 

Woon je niet in een van deze steden, of wil je profiteren van acties, dan kun je natuurlijk ook je spraypaint en markers online bestellen in onze online graffiti winkel!


Spuitbussen en Markers Online Kopen bij Cantastic.nl


Graffiti shops Nederland

Graffiti winkel Rotterdam - Mr. Serious

Onze vrienden van Mr. Serious verkopen al een paar jaar Loop Colors graffiti spuitbussen in Rotterdam. Je vindt de shop op loopafstand van de Crooswijk hall of fame.

Adres: Zwaanshals 290 B, 3035 KN Rotterdam

 

Graffiti shop Arnhem - Mindfull Tattoos

In het centrum van Arnhem staat Mindfull Tattoos, waar we het volledige assortiment van Loop Colors verkopen. 

Adres: Nieuwstad 13, 6811 BJ Arnhem

 

Graffiti shop Nijmegen - Heart of Gold Tattoos

Wil je graffiti kopen in Nijmegen? Dan moet je bij Heart of Gold Tattoos zijn, in het hartje van Nijmegen en op loopafstand van het centraal station. 

Adres: Stikke Hezelstraat 51, 6511 JV Nijmegen

 

Graffiti shop Amsterdam

Helaas zit er geen graffiti shop in Amsterdam waar je Loop Colors kan kopen. Maar je kunt wel gemakkelijk via onze online winkel je favoriete graffiti producten kopen en laten bezorgen Amsterdam, zoals Grog Markers, Loop Colors, Montana Black en Kobra Paint.

Heb jij interesse om Loop Colors in je Amsterdamse winkel te verkopen? Stuur dan een mail naar info@cantastic.nl en let’s talk!


Graffiti shops Belgium

Graffiti store Brussels - Demain J'arrête

Morgen stop ik! De vetste graffiti shop in Brussel, met een groot aanbod spray paint waaronder Loop Colors.

Adres: Alsembergsesteenweg 147, 1190 Vorst, België

 

Graffiti shop Gent - LAB23

Dit is het lab waar je moet zijn voor al je graffiti benodigdheden in Gent: LAB23. Een skateshop waar je niet alleen je Loop graffiti spuitbussen kan kopen, maar ook je decks, vinyl en kleding!

Adres: Burgstraat 61, 9000 Gent, België


Online Graffiti Store - Cantastic.nl

Wil jij snel vanuit het gemak van je huis, appartement, kelder, zolder, in de trein, op de fiets, vanuit de yard, op de hof, of waar dan ook je graffiti verf, markers en accessoires kopen? Kijk dan niet verder want Cantastic.nl is de graffiti winkel waar je moet zijn!


De rol van graffiti shops

Graffiti heeft in Nederland in de jaren 80 echt voet aan de grond gekregen, toen het werd geïntroduceerd door voornamelijk Amerikaanse en Europese straatartiesten in Amsterdam. In de beginjaren werd graffiti voornamelijk gezien als een vorm van vandalisme en werd het door de overheid hard aangepakt. Dit veranderde echter geleidelijk aan naarmate graffiti meer werd erkend als een vorm van straatkunst.

Het Waterlooplein in Amsterdam een populaire ontmoetingsplek voor jonge creatievelingen, waaronder ook veel graffiti-artiesten. Hier ontstond een bloeiende subcultuur waarin graffiti een belangrijk onderdeel was. Op de markt op het Waterlooplein heeft lang een marktkraam gestaan waar de eerste echte graffiti spuitbussen van Nederland verkocht werden. Sindsdien zijn er veel plekken bij gekomen waar je graffiti kan kopen.

In de jaren 90 begon graffiti in Nederland aan populariteit te winnen en ontwikkelde het zich tot een echte subcultuur, waarbij jonge kunstenaars en artiesten zich gingen concentreren op het maken van muurschilderingen en straatkunstwerken. Dit heeft geleid tot de opkomst van verschillende graffiti crews en collectieven, die hun werk steeds meer in het openbaar begonnen te tonen.

Tegenwoordig heeft Nederland een levendige graffiti- en straatkunstscene, met veel getalenteerde kunstenaars en artiesten die zich richten op het creëren van prachtige, kleurrijke en inspirerende werken op muren en andere oppervlakken in de openbare ruimte. Dat heeft ook een flinke groei in winkels teweeg gebracht waar je graffiti materialen kan kopen, de zogenaamde graffiti shop.

Onze favorieten

Exclusieve deals & unieke graffiti content direct in je inbox - helemaal gratis

Geen spam - 1 mail per maand. Je kunt je altijd weer afmelden.