Verzendkosten NL & BE €7,25

Vanaf €79 gratis verzending

Achteraf betalen

Exclusieve producten


Afbeelding voor Sponsoring Graffiti bij AZC Ter Apel

Sponsoring Graffiti bij AZC Ter Apel

Joopie

Joopie Schrijver
29 dec. 2022

Een paar weken geleden nam het illustratieduo VAAF, in samenwerking met The Klabu, een nieuw project aan met als doel een kleurrijke en visueel aantrekkelijke ruimte te creëren voor de bewoners van het AZC in Ter Apel. Ze besloten een muurschildering te maken op een container die zou worden omgebouwd tot een sportbibliotheek voor minderjarige asielzoekers, waardoor de bewoners toegang zouden krijgen tot sportmateriaal dat ze konden gebruiken om actief te blijven en zich buiten te vermaken.

VAAF kreeg voor dit project steun van Cantastic.nl, die alle voor de muurschildering benodigde Loop Colors Spray Paint doneerde. Een prioriteit voor VAAF en de rest van het team was ervoor te zorgen dat de bewoners van het AZC betrokken werden bij het maken van de muurschildering. Om dit te bereiken werkten zij gedurende verschillende middagen in Ter Apel samen met de gemeenschap om de muurschildering te ontwerpen en te schilderen.

Graffiti AZS Ter Apel Nederland Asielzoekers VAAF

Volgens het team en de deelnemers was het maken van de muurschildering "superleuk", en ze hebben enkele foto's gedeeld die de voortgang van het project laten zien. De foto's geven een kijkje in de gezamenlijke inspanning die nodig was om dit project tot leven te brengen.

240d3896 C7b0 4475 B00c Ec6c06fb1765

240d3896 C7b0 4475 B00c Ec6c06fb1765 2

Onze favorieten

Exclusieve deals & unieke graffiti content direct in je inbox - helemaal gratis

Geen spam - 1 mail per maand. Je kunt je altijd weer afmelden.